Blessed

Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Madeleine Sandgren- Karlsson - 22 maj 2011 09:15

Söndag morgon...sessan har precis blivit hämtad av sin pappa för en dag på Tosselilla. Något hon sett fram emot..igår va hon på kalas. Veckan som gått har varit lite upp o ner till en början, men efter att ha ventilerat med en neutral själ så fick jag rådet att absolut inte ändra ett dugg, vilket kändes skönt eftersom det verkligen hade tagit emot att ändra till det sämre alternativet i mitt o många andras tycke.


Efter år av svek, lögner och intriger, kan man inte bara knäppa med fingrarna och hoppas på att allt ska va glömt. Tillit och respekt är något man förtjänar, inte något man bara får hur som helst.

Det är än så länge bättre, men vill gärna se att det inte bara är en fasad som så många gånger innan. Känns lite grann som att jag sett detta innan faktiskt, men hoppas för alla inblandade att så inte är fallet.


Veckan som kommer är det jobb och fest fixande på schemat. Ska försöka ge mig på att göra en glitterfontän till 75 års festen på lördag. Men återstår att se om jag rer ut det. =)


Idag är det iaf träningsdax, ska bli så skönt att komma dit. Mår kanon efter varje träningspass....trodde man inte för ett tag sen..prinsen har ju fått en ryggtavla som heter duga OOOHHHLALA!! hahahahahaha...


Nu lite mer java...


ERICA & ALEX- ÄLSKAR ER!

Ovido - Quiz & Flashcards